Eigenschappen van de lampen van Cortenlux


De volgende eigenschappen met korte uitleg zijn van toepassing op de lampen van Cortenlux.

2,0mm cortenstaal
Voor voldoende stevigheid en goede werkbaarheid bij het maken van lassen. M.u.v. de prikspot (1mm), dit is dik genoeg omdat de spot rond is.
Gecertificeerd af fabriek cortenstaal platen en kokers
Om zeker te zijn van de kwaliteit en deze te kunnen garanderen.
Corten lassen
Voor het lassen van corten kan zowel het MAG als TIG proces gebruikt worden. Wij geven voorkeur aan het MAG proces. Hiervoor gebruiken wij ESAB OK 13.26. Een specifieke lasdraad voor cortenstaal.
Lichtbron altijd uitwisselbaar
Lichtkleur en lichtsterkte naar eigen voorkeur. Keuzemogelijkheid in: wel of niet dimbaar, lichtkleur en vermogen (in Watt). Bij einde levensduur lichtbron is deze gewoon vervangbaar.
LED geschikt
Energiezuinig. Alle lampen zijn geschikt voor LED.
Bevestiging voor elke ondergrond
Staande lampen zijn los in de grond te zetten. Er kunnen ook grondpennen aan gelast worden voor extra houvast in de grond.
Grondpennen van RVS
Deze grondpennen roesten niet door in de grond.
Ruime toepassing mogelijkheden
Lampen geschikt voor vele soorten verlichting, namelijk; functionele-, sfeer-, orientatie- en accentverlichting. Lampen toe te passen in elke denkbare buitenruimte, rondom het huis, in de tuin, langs de oprit, maar ook binnenshuis.
Blank cortenstaal
Lampen worden standaard geleverd in blank cortenstaal. Optioneel is ingeroest ook mogelijk. Blank cortenstaal betekent dat het staal nog niet ingeroest is. Monteert u de lampen in de buitenlucht? Geen probleem, het Nederlandse klimaat doet zijn werk.