Aansluitmateriaal


Als optie bij het bestellen van lampen is aansluitmateriaal direct mee te bestellen. Alle connectoren en kabeldozen zijn IP68 en makkelijk om mee te werken.


 • Kabelconnector Ø3-8mm
  Toepassing met spots
  Spot wordt geleverd met een vast aansluitsnoer van 20 cm lang, deze past in de connector. Aan de uitgaande zijde van de connector past een kabel van 3-8mm.

 • Kabelconnector Ø8-14mm
  Toepassing met: staande lampen en de spots
  Met deze connector kunnen grondkabels verbonden worden. Grondkabels zijn stug en zijn vaak dikker dan je zou willen bij het installeren, maar deze connector leent zich daar prima voor.

 • Kabeldoos Ø4-14mm
  Toepassing met staande lampen en spots
  Kabeldoos met 3 wartels en met klemmen aansluitblok om bedrading te verbinden. Geschikt voor grondkabels èn kabels met een kleine diameter. Dit komt omdat er per wartel 2 stuks doorvoer tule geleverd wordt voor kleine diameter kabel en een voor grotere diameter kabel. 

 • Kabeldoos Ø4-14mm
  Toepassing met staande lampen en spots
  Kabeldoos met 3 wartels en met klemmen aansluitblok om bedrading te verbinden. Geschikt voor grondkabels èn kabels met een kleine diameter. Dit komt omdat er per wartel een doorvoer tule geleverd wordt voor kleine diameter kabel en een voor grotere diameter kabel. 

 • 3m aansluitsnoer met stekker
  Toepassing met spots
  Neopreemkabel 3x1² met stekker plus randaarde. Maak de spot stekkerbaar door dit aansluitsnoer in combinatie met de kabelconnector Ø3-8mm. Ongeschikt om in te graven.